Opgelet, mannen met een buikje! Jij en je ronde buik vallen in de smaak bij menig vrouw. Tegenwoordig willen vrouwen liever jou en je ronde buik, dan een man met een strakke afgetrainde sixpack. Maar stiekem wist jij dat al wel, toch? 

Body positivity voor mannen 

Amerikaanse studente en blogster Mackenzy Pearson schreef in 2015 op haar blog over de zogenaamde ‘dad bod’. Hiermee maakt Pearson een begin aan de body positivity movement voor mannen. Op haar blog, schreef ze namelijk een brief aan de ‘dad bod’, het lichaam van een man die net iets te veel bier drinkt, net iets te veel snackt en net iets te vaak de sportschool overslaat. In deze brief legt ze uit waarom vrouwen veel liever een man met een rond buikje hebben, dan een man die al zijn tijd in de sportschool doorbrengt voor een perfecte blokjesbuik. 

Man, wat vind jij van je ronde buikje? 

Maar wat maakt het nu eigenlijk uit wat Pearson of andere vrouwen leuk vinden aan dat buikje. Uiteindelijk is het belangrijk wat de man met een buik van zichzelf vindt. Planet Fitness heeft onderzoek gedaan naar hoe deze man zich voelt. En deze man houdt van zijn buik en voelt zich goed in zijn lichaam. Ook vindt hij dat het hebben van een buikje, zijn leven heeft verbeterd en hem een stuk relaxter heeft gemaakt. Bovendien heeft het bezitten van een buikje ervoor gezorgd dat de man zichzelf en zijn lichaam eindelijk kan accepteren. Uiteindelijk blijkt dat het bezitten van een buikje, de man veel meer zelfvertrouwen heeft gegeven. 

Vrouwen houden van mannen met een buikje

Daar gaan we even op door, dat zelfvertrouwen. Vrouwen houden namelijk van een zelfverzekerde man. Omdat deze man met een buikje, zich zo goed voelt in zijn lichaam, straalt hij een hoop zelfvertrouwen uit. En dat vinden vrouwen aantrekkelijk. 

Maar dat is niet het enige, dat vrouwen zo aantrekkelijk vinden, aan die zelfverzekerde man met een buikje. In tegenstelling tot de man met de blokjesbuik, die elke calorie telt die hij consumeert, vindt de man met een ronde buik het absoluut geen probleem om vijf van de zeven avonden, gezellig te borrelen. En als je dan zo’n gezelligheidsmens bent, vinden vrouwen het helemaal niet erg dat jouw buik niet zo strak is! 

De man die namelijk wel een strakke blokjesbuik heeft, slaat niet alleen lekkere en gezellige eetmomenten af, maar spendeert daarnaast ook nog eens het grootste gedeelte van zijn vrije tijd in de sportschool. Vrouwen vinden het veel leuker dat hun partner samen tijd met hen wil doorbrengen. In plaats van dat hij al zijn vrije tijd steekt in zijn uiterlijk.

Bovendien denken vrouwen dat een man die zoveel bezig is met zijn uiterlijk, ook verwacht dat zij er perfect uitzien. Vrouwen willen in plaats daarvan liever een man die kijkt naar het innerlijk. Daarom vallen zij sneller voor mannen met een buikje. Dit omdat zij niet zoveel aandacht hechten aan uiterlijk en comfortabel zijn met hoe zij eruitzien. 

Daarnaast vinden vrouwen het een prettig idee dat zij een keertje schaamteloos de sportschool kunnen overslaan en in plaats daarvan een avondje gaan Netflixen, met een lekkere reep chocolade, zonder dat hun partner ze daar een slecht gevoel bij geeft. Want die leuke man met dat mooie buikje, kruipt er gewoon gezellig naast en eet dan zelfs twee keer zoveel chocolade. 

Tot slot is het allerleukste aan die mannen met een buikje, is dat hij zo lekker zacht en groot is. Als vrouw voel je je overal veilig met zo’n grote knuffelbeer naast je. En als je dan een avondje wilt Netflixen op de bank, ligt zo’n zachte buik een stuk beter dan een harde blokjesbuik. 

Wees niet getreurd, mannen met een blokjesbuik!

Voor alle afgetrainde mannen die dit artikel lezen, wees niet getreurd. Het is namelijk niet zo lastig als je denkt, om ook zo’n prachtig, mollig buikje te krijgen. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is net iets te vaak de sportschool in te ruilen voor een gezellig avondje borrelen of dineren. Dan weten we zeker dat je binnen no-time ook zo’n mooi rond buikje hebt. 

Dus denk jij nu ook, ik wil zo’n prachtige man met een buikje of, ik ben zo’n prachtige man met een buikje. Neem dan snel een kijkje op Rubensdating.com, want dit is de perfecte plek voor mooie mannen met nog mooiere buiken. 

Gerelateerde artikelen:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *